loading
views

VH scoort met nieuw één-tweetje

19 januari 2008

VH Personeelsdiensten biedt een nieuwe dienst aan.

Plotseling kritisch moment?
Veel ondernemers hebben er mee te maken. Ze zijn druk bezig met de ontwikkeling van hun bedrijf en denken ‘mijn organisatie stáát’. Elke kritische functie is bezet door de juiste persoon. We zijn klaar voor de toekomst! Juist dan neemt een medewerker plots ontslag. Waar haal je op zo’n moment snel een betrouwbare opvolger vandaan? En hoe vul je de tussenliggende periode op?

VH biedt één-tweetje
Dit zijn twee kritische vragen waar VH Personeelsdiensten uit Groningen de oplossing voor heeft. Bij plotseling vertrek van een financieel of ICT-medewerker zorgt VH Personeelsdiensten ervoor dat er snel een vakbekwame vervanger klaar staat die de continuïteit garandeert. Dat is één. Ondertussen zoekt VH naar een nieuwe vaste medewerker. Dat is twee.

Over VH Personeelsdiensten
VH Personeelsdiensten is een werving & selectie en detacheringbureau in Groningen. Het is gespecialiseerd in Financieel en ICT-personeel gericht op de drie noordelijke provincies. VH Personeelsdiensten is ontstaan door het toegenomen aantal aanvragen naar personeel bij samenwerkingspartner VH-ICT-Diensten. Om toch te kunnen voldoen aan deze vraag is begin 2007 besloten om deze dienst te verzelfstandigen.

Bron: VH Personeelsdiensten, 17 januari 2008


Ontvang met FlexNieuws gratis actuele vakinformatie! Meld je hier aan.

FlexService levert software voor flexibele arbeid.

FlexOffice is het online service centre voor de snelste en beste urenverwerking.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek