loading
views

Referentie: Smart Payroll Services


Foto ‘Wij werken systematisch aan verbeteringen voor relaties. Zo leveren sommige horeca-klanten binnenkort hun uren per sms aan. FlexOffice snapt wat onze klanten willen en helpt ons het mogelijk te maken.’

Rogier van der Voort,
Directeur Smart Payroll Services

Logo

Smart Payroll Services richt zich op payroll en de ondersteuning van freelancers. Het bedrijf is nieuw, het team ervaren. Payroll is de kern, innovatie en efficiency staan centraal. Smart Payroll kent de markt en de waarde van flexibiliteit en dienstverlening op maat. De keuze voor FlexOffice was snel gemaakt.


Meer weten over kostenbesparing en perfecte service? Vraag het Rogier van der Voort: voort@smartpayroll.nl.

 


Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek