loading
views

Please Payroll ISO gecertificeerd

9 januari 2008

De onafhankelijke payrollorganisatie is Please erin geslaagd om zich te certificeren voor de ISO-9001 kwaliteitsnorm.

Binnen de uitzendsector wordt dit keurmerk al enige jaren gebruikt om onderscheid te maken tussen bonafide en malafide organisaties. Door de snelle expansie van de payrollsector en de wildgroei die hierin is ontstaan, hecht Please Payroll veel waarde aan het waarborgen van de kwaliteit. Door de vele vormen waarin payrolldiensten door verschillende aanbieders worden aangeboden is transparantheid, eenduidigheid en het monitoren van de klanttevredenheid erg belangrijk. Binnen de ISO 9001 standaard staan deze elementen centraal.

Kwaliteitsmanagementsysteem
Het kwaliteitsmanagementsysteem van Please Payroll is zodanig ingericht dat ieder intern personeelslid op ieder gewenst moment inzicht heeft in de meest recente ontwikkelingen aangaande een relatie of proces. Het ISO 9001 certificaat is een keurmerk voor organisaties waarvan het kwaliteitsmanagementsysteem aantoonbaar gericht is op het leveren van continue kwaliteit aan de klant. Het gehele interne beleid staat zodoende in het teken van klanttevredenheid. Zowel medewerkers als opdrachtgevers worden in dit kader als klant beschouwd.

Organisatie Please
Payrollorganisatie Please is gevestigd in Aarle-Rixtel. In 2007 werden circa 3000 medewerkers verloond via Please. Zo’n 500 opdrachtgevers verspreid over het hele land maken gebruik van de payrolldienst van Please. Naast de in 2007 behaalde NEN 4400-1 certificering en de in 2002 afgesloten payroll CAO onderscheidt Please Payroll zich nu extra met zijn ISO 9001 certificering. Vrijdag 11 januari a.s. wordt Please Payroll officieel gecertificeerd. 

Bron: Please, 9 januari 2008

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek