loading
views

DNC koopt Yourel

8 januari 2008

DNC De Nederlanden Compagnie N.V. (DNC) heeft vandaag de overname van de in Amsterdam gevestigde financiele dienstverlener Yourel afgerond.

Door een samenvoeging van Yourel Transitions met DNC onderdeel Axioma Financial Market Services zal DNC Financial Market Services ontstaan. Yourel Operations is een verbreding van de recruit / train / deliver propositie, zoals deze binnen dochtermaatschappij TTP reeds bestaat voor ICT en Informatiemanagement, naar de financiële sector.

Professioneel adviesbureau
Yourel Transitions is een professioneel adviesbureau die zich heeft gespecialiseerd in het begeleiden van veranderingen in processen, systemen en de organisatie van banken, vermogensbeheerders en verzekeraars. Yourel Transitions bemiddelt ruim 20 specialisten binnen de competentiegebieden Compliance Riskmanagement en AOIC, Effecten en Applicaties. Yourel Transitions verbreedt en versterkt de propositie zoals DNC die nu kent binnen Axioma Financial Market Services en zal in de komende tijd daarmee worden samengevoegd. Tezamen zullen zij onder de naam DNC Financial Market Services de functie van kennisleverancier voor de opdrachtgevers verder uitbouwen.

Verbreding naar het financiële segment
Yourel Operations werd in het voorjaar van 2005 opgericht, kent op dit moment circa 40 professionals en is gespecialiseerd in het opleiden (recruit / train / deliver model) en detacheren van medewerkers in met name de back-offices (Operations) van de financiële wereld. De medewerkers hebben een HBO opleiding met een financieel-economische, administratieve of informatietechnologische achtergrond. Met de overname van Yourel Operations verbreedt DNC de recruit / train / deliver propositie naar het financiële segment van haar dienstenportfolio. Hierdoor zal ook de instroom van professionals naar detachering worden vormgegeven. Dit zal een positief effect hebben op de autonome groei van de groep.

Verwachtingen
Over 2007 verwacht Yourel een omzet te hebben gerealiseerd van ruim 6 mln euro met een netto resultaat van circa 0,9 mln euro. De koopsom wordt in contanten voldaan. De huidige directie van Yourel, Walter van Engelen en Hein Rouwhorst RA, heeft zich voor de komende periode gecommitteerd en zal leiding blijven geven aan de activiteiten.

Bron: DNC, 8 januari 2008


Ontvang met FlexNieuws gratis actuele vakinformatie! Meld je hier aan.   

FlexService levert software voor flexibele arbeid.

FlexOffice is het online service centre voor de snelste en beste urenverwerking.

 

 

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek