loading
views

FlexService: missie en doelstelling

Missie
Het kenniscentrum zijn op het terrein van flexibele arbeid in Nederland.


Doelstellingen
Het is de doelstelling van FlexService om in de flexbranche product- en marktleider te zijn/worden met intelligente en kostenbesparende bedrijfssoftware.
We doen dit door het maken van software die inzichtelijk en gebruikersvriendelijk is, aandacht heeft voor de processen en logistiek van gegevens in de organisaties, en klaar is om te koppelen met de omgeving.


Competenties
De belangrijkste competentie van FlexService is niet zozeer het ontwikkelen van software alswel software-ontwikkeling in samenwerking met klanten. We hebben er nog steeds zichtbaar plezier in om voor onze klanten dé oplossing te maken waarmee ze sneller en beter kunnen werken. Soms met een stuk complexe technologie vertaald naar een simpel te gebruiken oplossing, soms met eenvoudige aanpassingen.
We zijn ervan overtuigd dat onze standaardsoftware een goed uitgangspunt biedt, waarmee onze klanten, zowel starters als gevestigde ondernemingen, gedurende een reeks van jaren hun doelstellingen kunnen realiseren.


Investeringsbereidheid
Om onze doelstellingen te realiseren wordt in de komende jaren meer dan 60% van onze licentie-omzet geïnvesteerd in productontwikkeling. Dat betekent dat meer dan 30 medewerkers continue bezig zijn de software uit te bouwen en te optimaliseren.


Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek