loading
views

FlexService: historie

Oprichting
FlexService is opgericht in 2000 en levert software voor het matchen en verlonen van flexibel personeel. Deze software is ontwikkeld in samenwerking met de branche.

Klantenkring
Momenteel gebruiken ruim 200 bureaus de software van FlexService. Dit aantal stijgt met ongeveer twee per week. De klantenkring is zeer divers: van de startende eenpitters tot de grotere bureaus, van payroll, uitzenden, detacheren en werving & selectie, van horeca tot beveiliging en thuiszorg, van Groningen tot Limburg.

Team
Door de sterke en structurele groei van het aantal klanten groeit het aantal medewerkers gestaag. FlexService bestaat momenteel uit een team van 40 medewerkers en beschikt daarmee over de grootste groep productontwikkelaars in de flexmarkt. De meeste productontwikkelaars zijn in vaste dienst en beschikken vaak over meer dan 10 jaar relevante werkervaring in de flexbranche of in software-ontwikkeling op terreinen als financiële applicaties en datawarehousing.

Medewerkers van FlexService zijn onder andere betrokken geweest bij:

 • ReFlex, het loonbericht van UWV: verantwoordelijkheid voor het projectmanagement van ontwerp en ontwikkeling
 • Mondriaan, de nieuwe bedrijfssoftware van Randstad: verantwoordelijkheid voor het projectmanagement van het ontwerp. Betrokkenheid bij architectuur, ontwerp, bouw en implementatie.
 • Grote datawarehouse-projecten bij onder andere het Ministerie van Financiën, DHL Worldwide Express en ING Bank.
 •       
  Bedrijfsmodel
  Het bedrijfsmodel van FlexService Solutions is gezond door een basis van recurring revenues en economies of scale. De kasstroom is positief en neemt snel toe.

  Investering
  De investering in FlexService is inmiddels meer dan € 15 miljoen geweest. Bijna alles is gefinancierd met eigen vermogen. Een zeer laag percentage van de financiering bestaat uit leningen.

  Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

  Meer uit deze rubriek