loading
views

Van Endhoven directeur Columbus

6 januari 2008

De Humares Groep, specialist in het uitzenden en detacheren van technisch, logistiek en maritiem personeel, heeft Aad van Endhoven benoemd tot directeur van dochtermaatschappij Columbus.

Van Endhoven gaat leiding geven aan de integratie van Columbus met andere werkmaatschappijen die zich richten op de werving en plaatsing van internationaal personeel, het verder ontwikkelen van het ‘International Distance Matching’ concept in Nederland.

Humares en Columbus
Humares is één van de toonaangevende spelers op de internationale markt voor flexibele arbeid. Het bedrijf werft en bemiddelt gespecialiseerde arbeidskrachten voor lokale ondernemingen en multinationals en gebruikt daarvoor een wereldwijd netwerk van eigen kantoren. Met een verwachte omzet van € 130 miljoen in 2007 behoort Humares tot de top 8 van uitzendorganisaties in Nederland. Columbus, gevestigd in Bladel, heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen van Portugese vaklieden op de Nederlandse arbeidsmarkt waarbij ook het vervoer van en naar het werk wordt geregeld.

Aad van Endhoven
Van Endhoven is werkzaam geweest bij de Koninklijke Landmacht, waar hij zich in diverse leidinggevende functies voornamelijk bezig hield met grote logistieke projecten. Sinds 1995 is hij actief op de uitzendmarkt. Hij werkte voor Mercuri Urval, Start en Hudson en was laatstelijk werkzaam als Franchise Manager bij Olympia Uitzendbureau. Hij heeft brede ervaring op de flexibele arbeidsmarkt (ABU CAO).

Flexbranche-nieuws
» Meer

Bron: Humares, 4 januari 2008


Ontvang met FlexNieuws gratis actuele vakinformatie! Meld je hier aan.

FlexService levert software voor flexibele arbeid.

FlexOffice is het online service centre voor de snelste en beste urenverwerking.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek