loading
views

01 2008 – HRM-index december 2007

Datum       Januari 2008
Titel   HRM-index december 2007
Auteur/Bron   Van den Boogaart
Document   Hrm-index december 2007.pdf
     
Samenvatting   HR Managers verwachten dat de werkgelegenheid blijft groeien. Dit blijkt uit de resultaten van de in december gehouden enquête van HRM-bemiddelaar Van den Boogaart Human Resources onder HR Managers. De enquête wordt sinds januari 2004 maandelijks verricht en geeft aan wat voor ontwikkelingen HR Managers verwachten ten aanzien van de werkgelegenheid. Voor de komende 6 maanden, maar ook op het moment van enquêteren. Daarnaast geven diezelfde HR Managers hun verwachtingen aan met betrekking tot de ontwikkeling van het aantal moeilijk vervulbare vacatures.

Ontvang met FlexNieuws gratis actuele vakinformatie! Meld je hier aan.

FlexService levert software voor flexibele arbeid.

FlexOffice is het online service centre voor de snelste en beste urenverwerking.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek