loading
views

Flexpert: ‘erg praktisch’

20 december 2007

De eerste 20 Flexpert-gebruikers zagen gisteren wat er kan in de nieuwe e-learning-omgeving.

In de Witte Bergen te Eemnes gaven Marcel Reijmers, manager Kenniscentrum en Anita de Groot, projectmanager Flexpert, een introductie en een demonstratie van de mogelijkheden van Flexpert.

Met Flexpert zijn zowel nieuwe als bestaande front- en midoffice-medewerkers snel en efficiënt te trainen in het primaire proces met behulp van FlexService. Daarbij zijn de resultaten per medewerker nauwkeurig te volgen. De leerstof is actueel en altijd als online naslagwerk beschikbaar.

Jezelf blijven verbeteren
Wat Flexpert bijzonder maakt, is dat het echt werkt als de persoonlijke leeromgeving die je gebruikt voor jouw individuele leerdoelen. Anita de Groot: “Het gemak en de flexibiliteit maken Flexpert een erg aantrekkelijk en praktisch hulpmiddel. Na de nog altijd verplichte standaardtraining kan de intercedent zichzelf blijven verbeteren door het spelenderwijs, interactief en met veel afwisseling uitbouwen van de al aanwezige kennis en vaardigheden.”

Assistant2: ‘we gaan er snel mee aan de slag’
Deelnemer Frans Wilbrink, financieel manager van Assistant2: “Flexpert biedt zeker toegevoegde waarde en is een prima aanvulling op trainingen. Je kunt bijvoorbeeld snel een proces simuleren en ontdekken welke stap je hebt gemist. Of even iets nakijken zonder dat telefoontjes, e-mails of extra trainingssessies nodig zijn. Wat mij betreft stijgt die toegevoegde waarde nog verder als Flexpert ook de backoffice-processen omvat. Wij gaan er snel mee aan de slag.”


Ontvang met FlexNieuws gratis actuele vakinformatie! Meld je hier aan.

FlexService levert software voor flexibele arbeid.

FlexOffice is het online service centre voor de snelste en beste urenverwerking.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek