loading
views

Referentie: Nedflex Payrolling


foto Victor van Commenée ‘Een nieuwe, landelijk werkende klantrelatie vroeg of we een substantieel aantal uren per jaar wilden verlonen en factureren. Dat doen we in samenwerking met het service centre van FlexService, de meest efficiënte urenverwerker van Nederland.’

Victor van Commenée,
Directeur Nedflex Payrolling

Logo

Nedflex Payrolling werkt onder meer met white labels voor verschillende branche- en vakverenigingen en werkt daarbij samen met FlexService. Nedflex Payrolling richt zich op de midoffice, neemt het werkgeverschap over en verzorgt het contractbeheer. De uren worden verwerkt in samenwerking met FlexService, het meest efficiënte online service centre in de flexbranche.

LTO en Nedflex Payrolling
Nedflex Payrolling verzorgt het juridisch werkgeverschap voor de Land- en Tuinbouw Organisatie (LTO). Lees het artikel in het tijdschrift Nieuwe Oogst, 12 juli 2008, over payrolling via LTO / Nedflex Payrolling. Download LTO Seizoenarbeid Payrolling »


Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek