loading
views

December 2007: 2 nieuwe medewerkers

De volgende medewerkers zijn onlangs in dienst gekomen.

Arnoud Weel
Sinds 1 december werkt Arnoud als hoofd administratie bij FlexService. Hij is werkzaam geweest in diverse financiële functies. Hij is begonnen als assistent accountant bij Ernst & Young en is daarna een tijd internal auditor geweest en vervolgens doorgegroeid naar projectcontroller. Zijn totale werkervaring op financieel gebied omvat ruim 10 jaar.
Carla Ligthart
Met ingang van 1 november is Carla Ligthart werkzaam als medewerker sales binnendienst. Zij heeft een aantal jaren ervaring opgedaan in een sales functie. Zij heeft met name service-gerichte functies bekleed bij onder andere KLM.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek