loading
views

Vedior zoekt contact met VEB

14 december 2007

Vedior schrijft in een brief aan de VEB dat het ‘erg ongelukkig’ is met de ontwikkelingen van 30 november 2007.

Vedior wil met de Vereniging van Effectenbezitters (VEB) praten over de koersontwikkeling van het aandeel voordat de uitzender aangaf dat het met Randstad gesprekken voerde om overgenomen te worden door Randstad.

Handel in voorkennis
Op last van de AFM werd de handel in Vedior rond 11.40 uur opgeschort. Het aandeel noteerde op dat moment 24,1% hoger. Daarvoor had het al tot ruim 31% gewonnen. ‘Er kan geen misverstand bestaan dat handel in voorkennis – mocht dit het inderdaad zijn wat er gebeurde op 30 november – compleet onacceptabel is’, zo meldt het bedrijf.

Vedior werkt mee aan onderzoek
Vedior stelt in de brief dat het op dit moment nog niet duidelijk is wat gebeurde na de openingsbel en verwacht dat dit volledig onderzocht zal worden. Het steunt daarin de Autoriteit Financiele Markten (AFM) en zal volledig meewerken aan het onderzoek van de beurswaakhond.

Conclusies voorbarig
‘Het onderzoek is belangrijk voor Vedior en zijn aandeelhouders, met name de aandeelhouders die hun aandelen verkochten in de ochtend van 30 november. De conclusies van voorkennis die de VEB echter heeft geuit zijn echter voorbarig, aangezien het onderzoek van de AFM pas kortgeleden is gestart’, aldus Vedior.

Bron: Vedior, 14 december 2007


Ontvang met FlexNieuws gratis actuele vakinformatie! Meld je hier aan.   

FlexService levert software voor flexibele arbeid.

FlexOffice is het online service centre voor de snelste en beste urenverwerking.


Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek