loading
views

Uitbesteding jaarwerk 2007-2008

6 december 2007

Het einde van het jaar staat weer voor de deur. Ook dit jaar biedt FlexService u graag de mogelijkheid het jaarwerk uit te besteden aan een van onze consultants.

Indien u hiervan gebruik wenst te maken, verzoeken wij u vriendelijk dit zo snel mogelijk per e-mail te laten weten. Stuur een mailbericht naar jaarwerk@flexservice.com en vermeld daarin:

1. de week waarin u het jaarwerk wenst te laten uitvoeren (week 1-4);
2. de eerste verloningsdatum in 2008;
3. het aantal werkmaatschappijen waarvoor het jaarwerk moet worden uitgevoerd;
4. per werkmaatschappij het aantal modellen waarin het jaarwerk moet worden doorgevoerd (actieve modellen).

Planning
Vooralsnog voorziet FlexService de volgende planning bij het uitvoeren van het jaarwerk:
• Week 51 en 52: klaarzetten nieuwe modelversies op basis van de door UWV en Belastingdienst vastgestelde premiepercentages voor 2008.
• Week 1, 2 en week 4: uitvoering jaarwerk voor wekelijkse en 4-wekelijkse verloning.
• Het geschatte aantal benodigde uren op basis van 1 model is 6 uur, waarbij per extra model 1 uur extra nodig zal zijn.

Nieuwe gebruikers
Ook als u FlexService met ingang van 1 januari 2008 voor het eerst in gebruik neemt, horen wij graag of u het jaarwerk aan ons wenst uit te besteden. Wij plannen de werkzaamheden ten behoeve van het inlezen van de reserveringen voor nieuwe FlexService-gebruikers graag pro-actief in. De geschatte duur is 4 uur, mits wij in staat zijn in te loggen op uw netwerkomgeving en de reserveringsbestanden in een door ons gedefinieerd formaat kunnen worden aangeleverd.

Zelf doen? Volg de gratis training
Indien u ervoor kiest het jaarwerk zelf uit te voeren, dan raden wij u dringend aan de onlangs aangekondigde kosteloze jaarwerktraining op donderdag 3 januari te volgen. Daarnaast is het noodzakelijk onze nieuwsbrieven te lezen en de daarin beschreven jaarwerkprocedures strikt te volgen. De ondersteuning van organisaties die het jaarwerk zelf uitvoeren is uitsluitend kosteloos voor wie de jaarwerktraining heeft bijgewoond. De ondersteuning van organisaties die deze jaarwerktraining niet hebben bijgewoond wordt gefactureerd op basis van nacalculatie.


Ontvang met FlexNieuws gratis actuele vakinformatie! Meld je hier aan.

FlexService levert software voor flexibele arbeid.

FlexOffice is het online service centre voor de snelste en beste urenverwerking.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek