loading
views

Jaarwerk 2007-2008: de mogelijkheden

4 december 2007

FlexService Solutions ondersteunt u ook het komende jaar graag bij de uitvoering van het jaarwerk. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden.

Gratis jaarwerktraining
Om te beginnen is de eerstelijns-contactpersoon van uw bedrijf (maximaal één persoon) van harte welkom bij de gratis training over het uitvoeren van het jaarwerk. Deze training vindt plaats op donderdag 3 januari 2008 van 19:00 uur tot 22:00 uur in Van der Valk-hotel De Witte Bergen, Rijksweg 1 (aan de A27), Eemnes.

FlexService biedt u deze training aan om de jaarovergang voor u én voor FlexService zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

• Veranderde wet-en regelgeving
• Procedure en stappen bij het uitvoeren van het jaarwerk

U kunt zich aanmelden voor de jaarwerktraining door het sturen van een e-mail aan Emma van den Brand. Onze bevestiging per e-mail is uw toegangsbewijs.

Ondersteuning door Support
Indien u ervoor kiest het jaarwerk zelf uit te voeren, dan heeft u bij vragen of problemen natuurlijk de mogelijkheid om de Supportdesk van FlexService te raadplegen. Uitsluitend voor de deelnemers aan de jaarwerktraining geldt dat zij de Supportdesk kosteloos kunnen raadplegen. Voor klanten die deze training níet hebben gevolgd, geldt echter dat de ondersteuning door de Supportdesk bij het uitvoeren van het jaarwerk op basis van nacalculatie wordt doorberekend.

Om de behoefte aan ondersteuning van onze klanten in kaart te brengen, belt de Supportdesk u op korte termijn met de vraag of u gebruik wenst te maken van ondersteuning. Is dit het geval, dan stelt de Supportdesk in overleg met u een planning op.

Uitbesteden
Uiteraard biedt FlexService u ook dit jaar de mogelijkheid de uitvoering van het jaarwerk in zijn geheel uit te besteden aan een van onze consultants. U ontvangt hierover eerdaags een e-mail met meer informatie en de aanmeldprocedure.


Ontvang met FlexNieuws gratis actuele vakinformatie! Meld je hier aan.

FlexService levert software voor flexibele arbeid.

FlexOffice is het online service centre voor de snelste en beste urenverwerking.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek