loading
views

STOOF wint EVC-prijs 2007

30 november 2007

Het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Flexbranche (STOOF) heeft de EVC-prijs 2007 gewonnen. De jury sprak haar waardering uit voor de manier waarop STOOF flexkrachten kansen biedt om zich te ontwikkelen.

EVC (Erkenning Verworven Competentie) wordt door STOOF gebruikt voor verschillende doeleinden: van het binden en boeien van flexkrachten tot het inspelen op de vraag naar gekwalificeerd personeel.

In korte tijd succesvol
Het fonds voor de flexbranche heeft in samenwerking met tien uitzendbureaus EVC-pilots opgezet die gericht zijn ingezet bij een aantal grote werkgevers. De pilot-organisaties zijn uniform opgeleid voor het specifiek voor het traject ontwikkelde softwareprogramma en de portfoliobegeleiding. Het project is in korte tijd succesvol geïmplementeerd. Hierdoor wordt de uitvoering van het EVC-assessment goedkoper en zijn intercedenten beter in staat om te beoordelen of een EVC-assessment zinvol is of niet.

Sectoroverstijgend
Volgens de jury is het bijzondere van het project van STOOF dat EVC effect heeft op de gehele flexbranche en niet slechts op één werkgever. Bovendien is het sectoroverstijgend.

Bron: ABU, 30 november 2007


Ontvang met FlexNieuws gratis actuele vakinformatie! Meld je hier aan.   

FlexService levert software voor flexibele arbeid.

FlexOffice is het online service centre voor de snelste en beste urenverwerking.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek