loading
views

Olympia groeit met 14,2%

29 november 2007

De concernomzet van Allbecon Olympia is in de eerste negen maanden van 2007 met 14,2 procent gestegen tot 290,8 miljoen euro. Vorig jaar was de omzet 254,6 miljoen euro.

Aan de totale omzet droeg Nederland 160,2 miljoen euro bij. De EBIT van het concern (resultaat voor aftrek van interestresultaten en belastingen) is in dit tijdsbestek van 9 maanden met 14,1 procent gestegen tot 10,0 mln. euro. De EBIT-marge bedroeg daarmee 3,5 procent.

Twee nieuwe vestigingen
Allbecon Olympia heeft in het derde kwartaal 2007 twee nieuwe vestigingen geopend in Nederland en Duitsland. De onderneming wil vooral verder groeien met zijn franchiseconcept. De hiervoor noodzakelijke voorbereidingen zijn in Duitsland en Spanje reeds getroffen.

Uitbreiden personeelsbestand
Het zwaartepunt van de activiteiten lag dit jaar voornamelijk op de integratie van de maatschappijen Allbecon en Olympia evenals op het uitbreiden van het personeelsbestand van de onderneming. Zo werd onder andere in Duitsland en Spanje een nieuwe directie ingezet.

Vanaf 2008 groei versnellen
Op basis van de gepresenteerde cijfers voor de eerste 9 maanden verwacht Allbecon Olympia voor het boekjaar 2007 een omzet van bijna 400 mln. euro. Ondanks de geplande en uitgevoerde investeringen in het kader van de groeistrategie verwacht de onderneming voor het gehele jaar een EBIT-marge die hoger is dan in 2006. Vanaf 2008 moet de groei verder worden versneld.

Bron: Allbecon Olympia, 29 november 2007


Ontvang met FlexNieuws gratis actuele vakinformatie! Meld je hier aan.   

FlexService levert software voor flexibele arbeid.

FlexOffice is het online service centre voor de snelste en beste urenverwerking.


Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek