loading
views

USG People introduceert ASA Student

20 november 2007

Per 1 januari 2008 introduceert USG People een nieuwe werkmaatschappij, ASA Student. 

Met dit gespecialiseerde merk richt USG People zich op arbeidsbemiddeling van HBO- en WO-studenten gedurende hun studie en tijdens de eerste fase van hun carrière. Met ASA Student speelt USG People in op de snel groeiende behoefte aan hoger opgeleiden in Nederland. Ook andere werkmaatschappijen van USG People krijgen toegang tot de talentpool van ASA Student.

Voor de toekomst wordt groei verwacht
ASA Student komt voort uit ASA Studenten Uitzendbureau, dat nu nog onderdeel uitmaakt van Creyf’s Nederland. Bij het nieuwe ASA Student werken vanaf 1 januari 2008 112 mensen en er wordt een substantiële groei voor de toekomst verwacht. 
 
Samenwerking met All4Students
ASA Student gaat bovendien intensief samenwerken met All4Students, dat onder studenten en afgestudeerden populaire sites als Studentenbaan.nl en Stages.nl exploiteert. ASA Student en andere werkmaatschappijen van USG People hebben zo toegang tot een onafhankelijke studentencommunity en een actuele databank met ruim 220.000 studenten. Met de strategische samenwerking met All4Students geeft USG People een krachtige impuls aan haar internetstrategie.

Bron: USG People, 20 november 2007


Ontvang met FlexNieuws gratis actuele vakinformatie! Meld je hier aan.   

FlexService levert software voor flexibele arbeid.

FlexOffice is het online service centre voor de snelste en beste urenverwerking.

 

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek