loading
views

11 2007 – HRM-index oktober 2007

Datum       November 2007
Titel   HRM-index oktober 2007
Auteur/Bron   Van den Boogaart
Document   HRM-index oktober 2007.pdf
     
Samenvatting   HR Managers zien groei werkgelegenheid in oktober stabiliseren. Dit blijkt uit de resultaten van de in oktober gehouden enquête van HRM-bemiddelaar Van den Boogaart Human Resources onder HR Managers. De enquête wordt sinds januari 2004 maandelijks verricht en geeft aan wat voor ontwikkelingen HR Managers verwachten ten aanzien van de werkgelegenheid. Voor de komende 6 maanden, maar ook op het moment van enquêteren. Daarnaast geven diezelfde HR Managers hun verwachtingen aan met betrekking tot de ontwikkeling van het aantal moeilijk vervulbare vacatures.

FlexService levert software voor flexibele arbeid.       

FlexOffice is het online service centre voor de snelste en beste urenverwerking.

Volg de flexmarkt op de voet en meld je aan voor het wekelijkse gratis FlexNieuws.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek