loading
views

Flexpert-sessies: 21 november en 19 december 2007

5 november 2007

Op de woensdagen 21 november en 19 december vinden van 15.30 tot 17.30 uur de Flexpert-informatiesessies plaats in hotel de Witte Bergen te Eemnes. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Tijdens deze sessies geven Marcel Reijmers, manager Kenniscentrum en Anita de Groot, projectmanager Flexpert, een introductie en een demonstratie van de mogelijkheden van FlexExpert.

Over Flexpert
In de online omgeving Flexpert worden nieuwe en bestaande medewerkers snel en efficiënt getraind in het gebruik van FlexService. De resultaten per medewerker zijn nauwkeurig te volgen.

Flexpert bevat op dit moment opleidingsmodules voor de front- en midoffice-functionaliteit van FlexService. Deze standaardmodules zijn relatief eenvoudig uit te breiden met eigen maatwerkmodules, waarin bijvoorbeeld de eigen werkprocessen worden behandeld. Daarnaast is FlexExpert eenvoudig uit te breiden met opleidingsmodules voor flexwerkers.

Kosten Flexpert
De kosten voor het gebruik van Flexpert bedragen € 7,50 per gebruiker per maand vanaf 1 januari 2008. Ook de administratiekosten van mutaties worden in rekening gebracht. Het gebruik van Flexpert is verplicht voor bureaus die hun (nieuwe) medewerkers niet door een eigen trainer, FlexService, Artra of FlexAcademy in het gebruik van FlexService laten opleiden.

Programma Flexpert-infosessies:

15.30 ontvangst
16.00 presentatie
17.00 borrel

Locatie:

Van der Valk-hotel De Witte Bergen, Rijksweg 1 (aan de A27), Eemnes

Inschrijven:
Het aantal plaatsen is niet onbeperkt. Wil je een sessie bijwonen, schrijf je dan in bij Emma van den Brand onder vermelding van je naam, bedrijfsnaam en functie. Inschrijvingen worden bevestigd op volgorde van ontvangst.


Volg de flexmarkt op de voet en meld je aan voor het wekelijkse gratis FlexNieuws.

FlexService levert software voor flexibele arbeid.

FlexOffice is het online service centre voor de snelste en beste urenverwerking.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek