loading
views

Besluit smartphone – blackberry – 08 2007

Datum       Augustus 2007
Titel   Loonheffingen. Loon, vrijgesteld loon en vrije vergoedingen en verstrekkingen
Auteur/Bron   Ministerie van Financien
Document   Loonheffingen- Loon, vrijgesteld loon en vrije vergoedingen en verstrekkingen.pdf
     
Samenvatting   Inzake mobiele telefoons en dergelijke communicatiemiddelen, bestaat onduidelijkheid over de begrenzing van de begrippen “telefoon, internet en dergelijke communicatiemiddelen” en “computers en dergelijke apparatuur en bijbehorende apparatuur” . Het gaat om apparaten met de uiterlijke kenmerken van een mobiele telefoon die tevens bruikbaar zijn voor andere functies dan mondelinge communicatie.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek