loading
views

Referentie: EMTEQ personeelsdiensten


Foto ‘Onze belangrijkste ambities zijn landelijke dekking en de allerbeste dienstverlening. Ons motto: Start with the end in mind. Waarom FlexService bij ons past? Omdat FlexService groei en kwaliteit in ieder proces vooropstelt.’

Martin Jansen en Edwin Beekman, directie EMTEQ personeelsdiensten
27 augustus 2007

Logo

EMTEQ personeelsdiensten biedt ruim 20 jaar kennis en ervaring en levert tijdelijk capaciteit in administratie, productie en magazijn en vast personeel in ICT, HRM, legal & finance en sales. Behalve in bemiddeling groeit EMTEQ personeelsdiensten ook snel in payroll. Q stands for Quality!

Wilt u meer weten over het realiseren van doelstellingen? Bel 010-2045532 of kijk op www.emteq.nl.


Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek