loading
views

08 2007 – Uitzenden naar Nederland

Datum       Augustus 2007
Titel   Uitzenden naar Nederland
Auteur/Bron   ABU
Document   Uitzenden naar Nederland.pdf
     
Samenvatting   Als een uitzendkracht in dienst is van een buitenlands uitzendbureau en hij komt tijdelijk in Nederland werken dan is op zijn arbeidsverhouding de Wet Arbeidsvoorwaarden Grensoverschrijdende Arbeid (WAGA) van toepassing. Deze op Europese regelgeving gebaseerde wet bepaalt welke Nederlandse arbeidsvoorwaarden verplicht moeten worden toegepast op deze arbeidsverhouding. Het gaat daarbij zowel om bepaalde wettelijke regels als om bepalingen uit algemeen verbindend verklaarde CAO’s. In deze brochure wordt antwoord gegeven op de vraag welke algemeen verbindend verklaarde bepalingen uit de CAO voor Uitzendkrachten 2004-2009 moeten worden toegepast zodra een uitzendkracht tijdelijk in Nederland aan het werk gaat.

            

FlexService levert software voor flexibele arbeid.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek