loading
views

08 2007 – Werknemers zien hun kansen groeien

Datum       Augustus 2007
Titel   Randstad Werkmonitor
state of mind arbeidsmarkt (werknemer perspectief)
Auteur/Bron   Randstad
Document   RandstadWerkmonitor6augustus2007.ppt
     
Samenvatting   In dit rapport worden de resultaten van de 23ste meting van de Randstad werkmonitor beschreven. De werkmonitor is een onderzoek in opdracht van Randstad naar de mentale mobiliteitstoestand van werknemers gehouden onder ditmaal 831 werkenden. Centraal onderwerp is de ‘state of mind’ van werknemers in loondienst. De resultaten van het onderzoek worden in dit rapport geïntegreerd gepresenteerd in de vorm van een index. Deze index dient als graadmeter voor de mate waarin werknemers op korte termijn van baan denken te gaan wisselen (mobiliteit).

    

FlexService levert software voor flexibele arbeid.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek