loading
views

CNV Jongeren bezoekt vakantiewerkgevers

1 augustus 2007

Leden van de jongerenvakbond CNV Jongeren gaan het land in om uit de nominaties voor de Beste Vakantiewerkgever van 2007 de winnaar te kiezen.

Vakantiewerkgevers hebben niet altijd alles goed voor elkaar. De helft van de vakantiekrachten heeft bijvoorbeeld geen contract. CNV Jongeren wil weten waar het wel goed gaat en bezoekt de genomineerde bedrijven.

Inspectieteam
Het ‘inspectieteam’ bezoekt dit jaar onder meer een thuiszorgorganisatie en een Call Center in Utrecht, een dvd-productiebedrijf in Uden, een schoonmaakbedrijf in Nunspeet, een zwembad in Hillegom, een groothandel in Nijmegen en een attractiepark in Slagharen.

Winnaar 15 augustus
Het inspectieteam let onder meer op of de vakantiewerkkrachten een arbeidscontract gekregen hebben, onder deskundig toezicht werken en of de pauzes en werktijden goed geregeld zijn. Daarnaast of ze veilig en zonder gevaar hun werk kunnen doen. En of de sfeer op de werkvloer prettig is. Inmiddels hebben ruim 7000 jongeren de vragenlijst op internet ingevuld. De winnaar wordt 15 augustus bekend gemaakt.

Bron: CNV Jongeren, 2 augustus 2007


FlexService levert software voor flexibele arbeid.   

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek