loading
views

Informatiesessies FlexService 3.6: 30/8, 20/9

1 augustus 2007

FlexService Solutions organiseert de komende tijd twee informatiesessies rond FlexService 3.6. In deze gratis bijeenkomsten van 2 x 45 minuten krijgt u in vogelvlucht een globaal beeld van de verbeteringen en van de vele nieuwe mogelijkheden voor uw organisatie.

De nadruk zal liggen op functionaliteit en praktisch gebruik, niet op de techniek. Door deelname bereidt u uw organisatie concreet voor op het in gebruik nemen van FlexService 3.6. U kunt zich voorbereiden op de informatiesessie door de release notes door te nemen.

De twee identieke sessies vinden plaats op donderdag 30 augustus en donderdag 20 september in Hotel De Witte Bergen, Eemnes. 

Programma: 

15.30  ontvangst

16.00  Nardo Lambregts: Hoe is het product verbeterd? 
16.15  Dirk van Dijk: nieuwe mogelijkheden frontoffice

16.45  Pauze

17.00  Dirk van Dijk: nieuwe mogelijkheden mid- en backoffice
17.45  Borrel met bitterballen

19.00  Einde
 
Wij bevelen een bezoek van harte bij u aan en zien uw aanmelding graag snel tegemoet op evdbrand@flexservice.com. Vergeet niet de datum van uw voorkeur te vermelden. Het aantal beschikbare plaatsen is niet onbeperkt en uw deelname wordt bevestigd op volgorde van aanmelding.


Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek