loading
views

Release 3.6: ga ermee aan de slag!

Vandaag zijn de Release notes bij FlexService 3.6 gepubliceerd. U vindt ze onder de knop Release notes.

De Release notes tellen ruim zestig pagina’s en staan vol met de nieuwe verbeteringen en functionaliteiten die de laatste maanden zijn gerealiseerd en getest. Om nu ook de kwaliteit van de allerlaatste testrondes en van de omvangrijke documentatie te waarborgen, is besloten vier weken extra in te plannen. Dat betekent dat Release 3.6 voor productie beschikbaar is vanaf week 34.

U bent van harte uitgenodigd de Release notes door te nemen en de nieuwe release te installeren om hem te bekijken, uw processen ermee te doorlopen en te beoordelen welke nieuwe functionaliteit u in uw organisatie in gebruik wenst te nemen. U kunt hiertoe contact opnemen met Support op 035-6464404.

Daarnaast ontvangt u vóór 1 augustus het programma en de planning van een reeks informatiebijeenkomsten rond Release 3.6.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek