loading
views

CNV komt met sollicitatiegame

24 juli 2007Veel jongeren weten niet goed hoe zij moeten solliciteren en hoe zij zich tijdens een sollicitatie moeten gedragen. CNV Jongeren lost dat binnenkort op met een game.De game Baan scoren! is een handige tool voor docenten die aandacht willen besteden aan vaardigheden om aan de slag te kunnen gaan op de arbeidsmarkt.

De game is een handige tool voor docenten die aandacht willen besteden aan vaardigheden om aan de slag te kunnen gaan op de arbeidsmarkt.Virtueel ervaring opdoen
Starters op de arbeidsmarkt kunnen virtueel ervaring opdoen: ze maken een eigen profiel aan waarin ze hun interesses aangeven. Ze kunnen een opleiding volgen, vacatures zoeken, brieven maken, cv’s samenstellen en gesprekken voeren. Wanneer je het goed doet, klim je op de carrièreladder. De leerlingen kunnen uitpluizen wat precies de redenen zijn waarom de één de baan krijgt en de ander niet. Docenten kunnen een lespakket bij het spel downloaden waarmee ze jongeren kunnen leren solliciteren voor hun stage, bijbaan of echte baan.

Vanaf 4 september is de game online te spelen.

Bron: Vives, 24 juli 2007


FlexService levert software voor flexibele arbeid.  

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek