loading
views

07 2007 – Wijziging Uitvoeringsregeling loonbelasting 2001

Datum       Juli 2007
Titel   Wijziging van de Uitvoeringsregeling loonbelasting 2001
Auteur/Bron   Ministerie van Financien
Document   Wijziging uitvoeringsregeling loonbelasting 2001.pdf
     
Samenvatting   Op grond van artikel 64 van de Uitvoeringsregeling loonbelasting 2001 kan voor studenten en scholieren het kwartaal als loontijdvak in aanmerking worden genomen. Door een kwartaal als loontijdvak in aanmerking te nemen wordt een kwart van de jaarlijkse algemene heffingskorting en arbeidskorting benut. Dat maakt in veel gevallen niet alleen de loonheffing (vrijwel) nihil, het voorkomt ook dat de student of scholier een T-biljet moet indienen om de ingehouden loonheffing terug te vragen.

    

FlexService levert software voor flexibele arbeid.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek