loading
views

Juli 2007: 8 nieuwe medewerkers

10 juli 2007

In de afgelopen maanden zijn de volgende nieuwe medewerkers in dienst gekomen.

  Met ingang van 17 april werkt Pieter Joost Bruyniks mee aan de analyse-activiteiten van FlexService. Pieter Joost heeft ruim 21 jaar ervaring in de IT-branche. Hij heeft ruim 17 jaar bij de ICT-afdeling van Randstad gewerkt als software ontwikkelaar, projectmanager, senior IT consultant en als interim IT directeur. Als projectmanager heeft Pieter Joost onder andere de back- en frontoffice systemen opgezet voor een groot aantal landen waarin Randstad actief is.
     
  Op 12 juni is Hinke Wever begonnen als webredacteur. Hinke werkte eerder 18 jaar bij Unie NZV Uitgevers als redacteur van tijdschriften. Vervolgens heeft ze enige jaren gewerkt bij advocatenkantoren en in het VU medisch centrum. Ze schrijft daarnaast liedjes en kinderboeken. Bij FlexService richt ze zich op de interne en externe communicatie.
     
  Sinds 4 juni is Caroline Marchelinus werkzaam als medewerker sales binnendienst. Zij heeft 14 jaar werkervaring opgedaan in diverse sales- en marketing-ondersteunende functies. Bij FlexService ondersteunt zij Sales, Marketing & Communicatie en Accountmanagement.
     
  Op 1 mei is Tea Idzenga begonnen als testcoördinator. Tea heeft ruim 5 jaar gewerkt als projecleider van software-testtrajecten bij het Kadaster. Voor ze bij FlexService in dienst kwam, heeft zij gewerkt als software-engineer en als regionaal coördinator milieuwethandhaving.
   
  Sinds 3 juli is Indra Lokollo werkzaam als SQL expert. Indra is vanaf 1990 werkzaam in de IT-branche. Tijdens het begin van zijn loopbaan werkte Indra als applicatieprogrammeur en systeembeheerder. Later werkte hij als supportengineer. Door zijn veelzijdige ervaring is hij een expert geworden in database-verwerking.
     
  Sinds 14 mei versterkt Roel Pluijmen het ontwikkelteam. Roel heeft eerder meegewerkt aan diverse software projecten bij Vaessen-consulting. Dit bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met software ontwikkeling. Voor een grote opdrachtgever heeft Roel een programma ontwikkeld.
     
  Sinds 19 maart werkt Mariska Hijmering-van Dijk mee in het team van het FlexService Centre. Mariska heeft ruim 15 jaar ervaring in financiële administratieve functies bij onder andere een juristenkantoor. Hier was zij verantwoordelijk voor een groot deel van de financiële administratie.
     
  Op 5 maart is Ed van Hek begonnen als medewerker support. Hij werkte eerder als webmaster en programmeur. Ook heeft Ed eerder als medewerker helpdesk een aantal jaren bij Getronics gewerkt. Zijn totale support-ervaring omvat ruim 4 jaar.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek