loading
views

Raet neemt activiteiten over van Deloitte

28 juni 2007

Raet en accountants- adviesorganisatie Deloitte hebben vandaag overeenstemming bereikt over de verkoop van de activiteiten van het Loonververwerkingscentrum voor de non-profit markt door Deloitte aan Raet.

De verkoop omvat de 38 medewerkers en de lopende klantcontracten. De transitiefase is reeds van start gegaan. Per 1 juli 2007 zullen alle activiteiten worden overgeheveld naar Raet en onder de naam Raet worden voortgezet.

Activiteiten
De overgenomen activiteiten bestaan uit salarisverwerking, bestuurderspensioenen en uitkeringsadministratie voor de non-profit markt, waarbij klanten worden bediend vanuit de vestigingen Voorhout, Breda, Groningen en Leeuwarden. Voor de personeels- en salarisverwerking van haar klanten wordt reeds gebruik gemaakt van de applicaties Raet Beaufort en Raet Payroll Gemal. 

Integratie
De overgenomen activiteiten worden geïntegreerd binnen Raet Business Process Outsourcing Services (BPO Services) en vanuit Voorhout, Groningen en ’s-Hertogenbosch voortgezet. Raet BPO Services biedt klanten de mogelijkheid om de uitvoering van complete HR- en payroll-processen uit te besteden. BPO Services verzorgt daarnaast outsourcingsdiensten op het gebied van de WAO / WIA- en WAZO-administratie, pensioenadministratie en andere HR-gerelateerde administraties.

Enige partij
Raet is de enige partij in Nederland die over de noodzakelijke complexe kennis en instrumenten beschikt om processen op die gebieden volledig over te nemen van werkgevers.

Bron: Raet, 28 juni 2007

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek