loading
views

06 2007 – Gids voor mobiele Europese werknemer

Datum       Juni 2007
Titel   Gids voor de mobiele Europese werknemer
Auteur/Bron   Europees Verbond van Vakverenigingen (EVV)
Document   Gids_voor_mobiele_Europese_werknemer.pdf
     
Samenvatting   Binnen de Europese Unie krijgen mobiele werknemers en hun werkgevers te maken met complexe regels. De rechten en plichten van mobiele werknemers zijn vastgelegd in Europese wet- en regelgeving, maar ook in de nationale wetgeving van het land waarin deze werknemers wonen en werken. Om mobiele werknemers meer inzicht te geven heeft het Europees Verbond voor Vakbewegingen de Gids voor de mobiele Europese werknemer uitgebracht. Ook werkgevers kunnen met deze gids inzicht krijgen in belangrijke Europese verdragen, verordeningen en richtlijnen die van toepassing zijn bij grensoverschrijdende arbeid. Ze worden aan de hand van een aantal voorbeelden toegelicht.

  

FlexService levert software voor flexibele arbeid.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek