loading
views

Referentie: KIK Uitzendorganisatie

“KIK (de Klant Is Koning) werkt niet met intercedenten in loondienst, maar met een snelgroeiend netwerk van ondernemers. KIK zorgt voor onder meer de centrale backoffice: FlexService Centre. Dankzij de foutloze verwerking en de minimale overhead maakt iedere nieuwe KIK-ondernemer een droomstart.”

KIK uitzendorganisatie, 25 juni 2007

KIK Uitzendorganisatie bemiddelt tijdelijk en vast personeel in luchtvaart, office, techniek en finance. De dienstverleners van KIK zijn ondernemers die de business en de cultuur van hun opdrachtgever door en door kennen. KIK heeft de urenverwerking en de financiële administratie sinds januari 2007 uitbesteed aan FlexService Centre.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek