loading
views

FC Utrecht Uitzendbureau van start

20 juni 2007

Het FC Utrecht Uitzendbureau is dinsdag officieel van start gegaan. Dit initiatief van FC Utrecht samen met uitzendorganisatie Nedflex is een nieuw instrument van de club om de banden met het lokale en regionale bedrijfsleven verder aan te halen. ‘Bovendien moet het FC Utrecht extra inkomsten gaan opleveren’, aldus voorzitter Jan Willem van Dop.
 
Het Utrechts bedrijfsleven kan voor alle mogelijke tijdelijke medewerkers bij het FC Utrecht Uitzendbureau terecht, vertelt Onno van Commenee van Nedflex. ‘Van secretaresse tot chauffeur en van productiemedewerker tot kok, we hebben ze allemaal in huis. We leveren een brede dienstverlening’, aldus Van Commenee. Utrechtse bedrijven die FC Utrecht een warm hart toedragen, kunnen hun uitzendkrachten dus voortaan via de club inhuren.

Expertise
‘FC Utrecht is voor ons als uitzendorganisatie interessant, omdat de club een dicht netwerk van sponsors en andere zakelijke relaties heeft’, legt Van Commenee uit. ‘Als we die bedrijven allemaal individueel zouden moeten benaderen, kost dat veel meer tijd en moeite. FC Utrecht verbindt haar naam aan dit initiatief en wij leveren de expertise. Door het op deze manier aan te pakken wordt zowel de club als onze organisatie er beter van’.

Onderkomen
Het FC Utrecht Uitzendbureau heeft een onderkomen gevonden in één van de kantoorruimten van FC Utrecht in Stadion Galgenwaard. Bij Vitesse en eerste divisieclubs als Den Bosch, Veendam, Emmen en Eindhoven draaien uitzendbureaus inmiddels succesvol. Ook de Amsterdamse amateurclub AFC, die eveneens over een breed sponsornetwerk beschikt, start binnenkort met een eigen uitzendbureau.

Bron: Nedflex, 20 juni 2007
 

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek