loading
views

06 2007 – Whitepaper In control of XBRL

Datum       Juni 2007
Titel   Whitepaper In control of XBRL
Auteur/Bron   KPMG
Document   Nederlands: Whitepaper_In_Control_over_XBRL_Ned.pdf  Engels: Whitepaper_In_Control_of_XBRL_Eng.pdf
     
Samenvatting   KPMG heeft een whitepaper uitgebracht over XBRL en wat dit betekent voor een organisatie. XBRL – of voluit eXtensible Business Reporting Language – is een belangrijke standaard voor het uitwisselen van bedrijfsinformatie. De voordelen zijn duidelijk: XBRL draagt bij aan een gemakkelijkere, snellere en goedkopere uitwisseling van informatie. In een maatschappij waar informatie de belangrijkste brandstof is, is dat een aantrekkelijke eigenschap. Misschien heeft u wel eens verhalen gehoord over een prachtige toekomst waarin een grote internationale gemeenschap XBRL-gebruikers bestaat, met zowel verzenders als ontvangers van informatie. Een gemeenschap waarin gebruikers met een druk op de knop informatie kunnen uitwisselen zonder zich zorgen te maken over het formaat van de gegevens. Dat alles omdat er door de toepassing van XBRL een soort gemeenschappelijke digitale taal ontstaat, die een einde maakt aan interpretatieverschillen, handmatige bewerkingen en Babylonische spraakverwarringen. Zover is het nog niet, maar de ontwikkelingen gaan hard in die richting. Weet u hoe u kunt anticiperen op die ontwikkelingen? Welke risico’s er mogelijk optreden voor uw organisatie als gevolg van de opkomst van XBRL? Dit whitepaper gaat in op deze vragen.

 

FlexService levert software voor flexibele arbeid.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek