loading
views

06 2007 – HR in beweging

Datum       Juni 2007
Titel   HR in beweging
Auteur/Bron   Wouter Van den Berghe
Document   HR_in_beweging.pdf
     
Samenvatting   Resultaten van de Federgon-enquête bij 522 werkgevers in België. Respondenten uit 522 verschillende organisaties werkten mee aan de Federgon-enquête over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en in het HR-beleid. Deze groep bestond voor 87% uit bedrijven. In verhouding met de verdeling van de arbeidspopulatie in België was er een zekere oververtegenwoordiging vanuit de industrie en de grotere bedrijven. Voor de meeste vragen blijken de sector en de grootte van de organisatie de antwoorden nauwelijks te beïnvloeden.

   

FlexService levert software voor flexibele arbeid.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek