loading
views

06 2007 – HR-trends

Datum       Juni 2007
Titel   HR-trends
Auteur/Bron   Vroom
Document   HR-trends.pdf
     
Samenvatting   Het zijn uitdagende tijden voor HR-professionals. Ingrijpende economische en maatschappelijke ontwikkelingen, zowel in Nederland als daarbuiten laten het human resource management (HRM) niet ongemoeid. De trends die onze tijd kenmerken, bepalen ook in steeds sterkere mate de rol van het personeelswerk. De HRM’er moet zich ontwikkelen tot zowel strategisch gesprekspartner van het management als veranderingsmanager. Organisaties hebben te maken met een toegnomen dynamiek: door de globalisering moeten we steeds flexibeler produceren en op de arbeidsmarkt veroorzaken vergrijzing diversiteit en individualisering grote veranderingen.

 

FlexService levert software voor flexibele arbeid.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek