loading
views

Veiligheidsevent Safety@work

9 juni 2007

Op 19 juni 2007 vindt de informatiedag Safety@work plaats van 11:00-19:00 uur in NBC Nieuwegein met voorlichting door leveranciers van producten en diensten op het gebied van veiligheid. Gedurende de hele dag vinden diverse demonstraties, debatten, workshops en modeshows plaats.

Het vakblad Arbo>> organiseert dit innovatieve event op het gebied van veilig en herkenbaar werken. Safety@work 2007 brengt alle aanbod en kennis op het gebied van beschermende kleding, corporate fashion en identity, persoonlijke beschermingsmiddelen en accessoires op één dag bij elkaar voor inkopers, arbocoördinatoren, veiligheidskundigen, preventiemedewerkers, BHV-coördinatoren, facilitymanagers en logistiek managers.

Laatste ontwikkelingen
Tijdens de modeshows, die gedurende de hele dag centraal op de beursvloer plaatsvinden, worden de laatste ontwikkelingen getoond op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen, kleding en accessoires. In het beurstheater vinden de gehele dag door workshops plaats waarin kennisuitwisseling over en demonstratie van producten centraal staat. Informatie over het progamma en aanmeldingsformulier vindt u via bijgaande link.

Bron: Wolters Kluwer Business, 9 juni 2007

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek