loading
views

06 2007 – HRM-index mei 2007

Datum       Mei 2007
Titel   HRM-index mei 2007
Auteur/Bron   Ven den Boogaart
Document   HRM-index 05-2007.pdf
     
Samenvatting   HR Managers zien het aantal moeilijk vervulbare vacatures verder toenemen. Dit blijkt uit de resultaten van de in mei gehouden enquête van HRM-bemiddelaar Van den Boogaart Human Resources onder HR Managers. De enquête wordt sinds januari 2004 maandelijks verricht en geeft aan wat voor ontwikkelingen HR Managers verwachten ten aanzien van de werkgelegenheid. Voor de komende 6 maanden, maar ook op het moment van enquêteren. Daarnaast geven diezelfde HR Managers hun verwachtingen aan met betrekking tot de ontwikkeling van het aantal moeilijk vervulbare vacatures.

 

FlexService levert software voor flexibele arbeid.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek