loading
views

Oranjewoud neemt Nexes over

27 april 2007

De directie van Oranjewoud N.V. heeft in principe overeenstemming bereikt over de overname van NEXES Services B.V. De detacheringsorganisatie is gespecialiseerd in de elektrotechniek en ondersteunt opdrachtgevers in de sectoren beveiliging, industrie, infratechniek, telematica en utiliteit. Met de overname versterkt Oranjewoud N.V. wederom zijn detacheringactiviteiten.

Vanuit het kantoor in Utrecht detacheert NEXES zijn medewerkers bij opdrachtgevers in heel Nederland. De organisatie is actief binnen de projectfasen advies & coördinatie, ontwerp, installatie, service & onderhoud. Onder de paraplu van Oranjewoud N.V. is de ontwikkeling van NEXES gewaarborgd. De directie van Nexes: “In een tijdsbestek van enkele jaren is de organisatie uitgegroeid tot een van de grootste gespecialiseerde detacheerder binnen de elektrotechniek. Dankzij de toetreding tot Oranjewoud N.V. kunnen we een volgende stap zetten in de ontwikkelingsstrategie van de organisatie.”

Beursfonds
Eind vorig jaar versterkte Oranjewoud N.V. zijn detacheringsactiviteiten reeds met de acquisitie van InterStep. Algemeen Directeur Gerard Sanderink: “De overname van NEXES is een nieuwe stap in de uitbreidingsstrategie van onze detacheringsactiviteiten. TecQ, InterStep en NEXES vullen elkaar goed aan. NEXES detacheert met name medewerkers van MBO en HBO-niveau in de elektrotechniek, terwijl InterStep zich met medewerkers van HBO+-niveau nadrukkelijk richt op andere bedrijfskolommen. Op korte termijn worden de detacheringsactiviteiten als aparte tak binnen het beursfonds gepositioneerd.”

Bron: Oranjewoud N.V., 27 april 2007

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek