loading
views

04 2007 – CNV beleidsvoorstellen voor tijdelijk werk

Datum       April 2007
Titel   CNV beleidsvoorstellen voor tijdelijk werk met perspectief
Auteur/Bron   CNV
Document   CNV beleidsvoorstellen voor tijdelijk werk met perspectief.pdf
     
Samenvatting   Het CNV vindt dat het afsluiten van een tijdelijk contract altijd in combinatie moet met een employability-afspraak. Dit om de positie van werknemers met een tijdelijk contract te verbeteren en hun arbeidsparticipatie te verhogen. Hiervoor zijn niet alleen extra inspanningen van werkgevers en werknemers vereist, maar is het ook noodzakelijk dat enkele wetswijzigingen worden doorgevoerd. Het CNV doet in dit document beleidsvoorstellen ter verbetering van de positie van tijdelijke werknemers.

FlexService levert software voor flexibele arbeid.  

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek