loading
views

NRC start carrièreportal

16 april 2007

NRC.Carrière is de naam van een nieuwe carrièreportal voor academici en hbo’ers die toe zijn aan een volgende stap in hun loopbaan.

Niet alleen de actuele topbanen zijn er te vinden, ook is er aandacht voor vraagstukken die iedere professional in zijn loopbaan tegenkomt.

Nieuwe propositie
Volgens Willeke de Groot en Charles Lansu van NRC Handelsblad en nrc.next is er nog altijd behoefte aan dergelijke online informatie. “NRC.Carriere is een nieuwe propositie. Het levert een kwalitatief en specifiek aanbod van topfuncties voor met name academici. Het biedt daarnaast veel gebruiksgemak voor loopbaangerelateerde zaken, zoals antwoord op de vraag welke MBA je verder in je carrière helpt en een online carrièrecoach. Met aanvullende services stelt NRC.Carriere de doelgroep beter in staat hun volgende carrièrestap te plannen”, zo claimen De Groot en Lansu.

Online carrièrecoach
De portal www.nrccarriere.nl biedt een persoonlijke online NRC.Carriere-coach, een interactieve opleidingendatabase van bacheloropleidingen tot en met internationale topmasters en een overzicht van de beste werkgevers.

Bron: NRC.Carrière, 16 april 2007
 
 

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek