loading
views

Raet gaat online

11 april 2007

Raet, de grootste HRM- en salarisspecialist in Nederland, introduceert vandaag Raet Online voor haar klanten. Raet Online wordt aangeboden als ‘Software as a Service’ (SaaS). Met de introductie van Raet Online geeft Raet een belangrijke impuls aan e-HRM. Nog niet eerder ontwikkelde een Nederlands bedrijf een internettoepassing waarbij én de personeels- en salarisinstrumenten altijd en overal toegankelijk zijn, én aan elkaar zijn gekoppeld.

Met Raet Online beschikt een organisatie over een applicatie met een compleet pakket aan functionaliteiten die bij de uitvoering van human resource management en de dagelijkse personeels- en salarisadministratie nodig zijn. Het belangrijkste voordeel is dat een organisatie via het internet altijd en overal een beveiligde toegang heeft tot bedrijfskritische toepassingen.

Snelle en betrouwbare managementinformatie
Voor installatie, netwerkbeheer en onderhoud is geen eigen personeels- of server-capaciteit meer nodig. De applicatie vraagt geen speciale investeringen in de eigen IT-infrastructuur en programmatuur. Ook de gegevensuitwisseling naar bijvoorbeeld koepelorganisaties en de Belastingdienst vindt digitaal plaats. De programmatuur staat veilig bij Raet en wordt regelmatig geactualiseerd. De software is altijd in lijn met de nieuwste wet- en regelgeving. Met Raet Online is efficiënte signalering en afhandeling van ‘workflow’ mogelijk. Klanten kunnen beschikken over snelle en betrouwbare managementinformatie.

Beschikbaar
Binnen Raet Online zijn inmiddels beschikbaar: Raet HR Access in-service, Raet HR Easy, Raet HR Business, Raet Payroll Direct, Raet Payroll Gemal, Raet Payroll Business, Raet Pensioen Excasso en Raet Benefit Planner.

Software as a Service
Bart Hoogenraad, directeur Portfolio Management: “Op dit moment leggen veel HR-afdelingen zich versneld toe op het operationele gedeelte van de HR-activiteiten, zoals werving en selectie, competentiemanagement en training. De ontwikkelingen in de markt vereisen deze omslag. Het administratieve gedeelte, zoals de personeelsadministratie en salarisverwerking, is iets waar je eigenlijk weinig onderhoud en beheer aan wilt hebben. Met Raet Online, de onderliggende technologie, en Software as a Service, hebben wij de beste oplossing hiervoor kant-en-klaar in huis.”
 
Bron: Raet, 11 april 2007 

 

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek