loading
views

04 2007 – Vrouwenparticipatie 2007

Datum       April 2007
Titel   Vrouwenparticipatie 2007
Samenvatting resultaten
Auteur/Bron   FNV
Document   Vrouwenparticipatie2007.pdf
     
Samenvatting   De FNV heeft het onderzoek Vrouwenparticipatie 2007 laten doen met het oog op de participatietop met kabinet en werkgevers dit voorjaar. Daar wil de vakcentrale afspraken maken over meer banen voor de honderdduizenden die nu staan te trappelen om mee te doen. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om vrouwen, oudere werklozen en allochtonen. De FNV doet voorstellen om in een gezamenlijke inspanning met werkgevers en kabinet tussen nu en 2025 honderdduizenden mensen extra aan het werk te helpen.

FlexService levert software voor flexibele arbeid.  

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek