loading
views

ADP heeft PSOD overgenomen

4 april 2007

ADP, wereldwijd marktleider op het gebied van salaris-, benefits en personeelsadministratie, heeft PSOD (Personeels Systeem On Demand) van PASSOA ICT BV overgenomen.

PSOD ondersteunt administratiekantoren bij het digitaal uitvoeren en beheren van de salaris- en personeelsadministratie van onderwijsinstellingen. De onderwijsmarkt is volop in beweging. Meer partijen begeven zich op dit terrein. ADP is echter de eerste die nu een alternatief systeem aanbiedt dat zich al in de onderwijswereld heeft bewezen.

Onderwijswereld
Door deze overname geeft ADP – als onafhankelijke partij – administratiekantoren in de onderwijswereld de mogelijkheid om gebruik te maken van de speciaal voor hun bedrijfsvoering ontwikkelde software. “ADP richt zich met dit concept volledig op de administratiekantoren in de onderwijswereld. We bieden administratiekantoren de software en de service om hun dienstverlening aan scholen verder te optimaliseren”, aldus Hein Brockhoff, Algemeen Directeur van ADP Nederland BV.

Kwalitatief en hoogwaardig
Met PSOD kunnen administratiekantoren de salaris- en personeelsadministratie van onderwijsinstellingen op een kwalitatief hoogwaardige wijze uitvoeren. PSOD is een bewezen concept dat speciaal voor en door administratiekantoren in de onderwijswereld is ontwikkeld. PSOD is het eerste sectorspecifieke systeem dat een proefberekening maakt vóór de definitieve verwerking. Het systeem wordt continu onderhouden en maandelijks aangepast aan nieuwe wet- en regelgeving. Omdat het volledig op internet is gebaseerd, kunnen administratiekantoren op elk moment gegevens in het systeem vastleggen. Vervolgens worden de gegevens automatisch gecontroleerd en direct verwerkt. Administratiekantoren en hun klanten (onderwijsinstellingen) kunnen zo snel beschikken over de resultaten.

Bron: ADP, 4 april 2007

 

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek