loading
views

04 2007 – Nationaal Stageonderzoek 2006

Datum       April 2007
Titel   Nationaal Stageonderzoek 2006
Auteur/Bron   Stageplaza.nl
Document   Nationaal Stageonderzoek 20061.pdf
     
Samenvatting   Van 14 februari tot en met 9 maart heeft Stageplaza het Nationale Stageonderzoek 2006 gehouden. Het hoofddoel van dit onderzoek was om een beeld te vormen van het stageprobleem. In dit rapport zijn de belangrijkste resultaten en conclusies van het Nationale Stageonderzoek 2006 te vinden, die gehouden zijn onder bedrijven. Het onderzoek is gehouden via een online vragenlijst. Voor het eerst is de online vragenlijst niet alleen verspreid onder de bedrijven uit de database van Stageplaza maar ook naar bedrijven buiten de database van Stageplaza.

                        

FlexService levert software voor flexibele arbeid.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek